Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Hemert Woonsfeer

Van Hemert Woonsfeer is een Interieurinrichting gelegen aan Het Vlak 5 in Barendrecht.

Meer informatie over Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van Hemert Woonsfeer staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichting in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Van Hemert Woonsfeer op het juiste adres. Bij Van Hemert Woonsfeer kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van Hemert Woonsfeer is een grote Interieurinrichting met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 180 622 666 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://vanhemertwoonsfeer.nl/.

  1. Barendrecht
  2. Van Hemert Woonsfeer

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van Hemert Woonsfeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Hemert Woonsfeer het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Barendrecht