Search
Close this search box.

Nordijn ( bezoek op afspraak)

Nordijn ( bezoek op afspraak) is een Gordijnwinkel gelegen aan Bijdorp-West 52 in Barendrecht.

Meer informatie over Nordijn ( bezoek op afspraak) in Barendrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Nordijn ( bezoek op afspraak) staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Nordijn ( bezoek op afspraak) op het juiste adres. Bij Nordijn ( bezoek op afspraak) kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Nordijn ( bezoek op afspraak) is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 180 396 285 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.nordijn.nl/.

  1. Barendrecht
  2. Nordijn ( bezoek op afspraak)

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Nordijn ( bezoek op afspraak)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nordijn ( bezoek op afspraak) het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Barendrecht