Search
Close this search box.

Tapijthal M. Tijssen

Tapijthal M. Tijssen is een Vloerenwinkel gelegen aan Pastoor Elsenstraat 32 in Helmond.

Meer informatie over Tapijthal M. Tijssen in Helmond

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Tapijthal M. Tijssen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Vloerenwinkel in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Tapijthal M. Tijssen op het juiste adres. Bij Tapijthal M. Tijssen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Tapijthal M. Tijssen is een grote Vloerenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 492 524 561 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://tapijthaltijssen.nl/.

  1. Helmond
  2. Tapijthal M. Tijssen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Tapijthal M. Tijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapijthal M. Tijssen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Helmond