Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Greef Stoffen B.V.

De Greef Stoffen B.V. is een Stoffenwinkel gelegen aan Binnendongenstraat 1 in Helmond.

Meer informatie over De Greef Stoffen B.V. in Helmond

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Greef Stoffen B.V. staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stoffenwinkel in de buurt van Helmond? Dan ben je bij De Greef Stoffen B.V. op het juiste adres. Bij De Greef Stoffen B.V. kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Greef Stoffen B.V. is een grote Stoffenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 492 745 240 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.degreefstoffen.com/.

  1. Helmond
  2. De Greef Stoffen B.V.

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Greef Stoffen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Greef Stoffen B.V. het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Helmond