Zoek
Sluit dit zoekvak.

t Zolderke interieurstoffering

t Zolderke interieurstoffering is een Gordijnwinkel gelegen aan Nassaustraat 6F in Tilburg.

Meer informatie over t Zolderke interieurstoffering in Tilburg

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij t Zolderke interieurstoffering staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij t Zolderke interieurstoffering op het juiste adres. Bij t Zolderke interieurstoffering kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. t Zolderke interieurstoffering is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 13 543 4268 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.zolderke.nl/.

  1. Tilburg
  2. t Zolderke interieurstoffering

Routebeschrijving

Hoe kom je bij t Zolderke interieurstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zolderke interieurstoffering het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Tilburg