Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordijn Tapijthuis De Piushaven

Gordijn Tapijthuis De Piushaven is een Gordijnwinkel gelegen aan Vendeliersstraat 79 in Tilburg.

Meer informatie over Gordijn Tapijthuis De Piushaven in Tilburg

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Gordijn Tapijthuis De Piushaven staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Gordijn Tapijthuis De Piushaven op het juiste adres. Bij Gordijn Tapijthuis De Piushaven kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Gordijn Tapijthuis De Piushaven is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 13 543 6068 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.tapijthuisdepiushaven.nl/.

  1. Tilburg
  2. Gordijn Tapijthuis De Piushaven

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Gordijn Tapijthuis De Piushaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gordijn Tapijthuis De Piushaven het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Tilburg