Search
Close this search box.

Smit Wonen in Sfeer

Smit Wonen in Sfeer is een Interieurinrichter gelegen aan Lange Mare 98 in Leiden.

Meer informatie over Smit Wonen in Sfeer in Leiden

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Smit Wonen in Sfeer staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Smit Wonen in Sfeer op het juiste adres. Bij Smit Wonen in Sfeer kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Smit Wonen in Sfeer is een grote Interieurinrichter met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 71 512 3913 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.smit-interieur.nl/.

  1. Leiden
  2. Smit Wonen in Sfeer

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Smit Wonen in Sfeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smit Wonen in Sfeer het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Leiden