Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Sterren interieur

De Sterren interieur is een Gordijnwinkel gelegen aan Rosmolen 26-30 in Leiden.

Meer informatie over De Sterren interieur in Leiden

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Sterren interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Leiden? Dan ben je bij De Sterren interieur op het juiste adres. Bij De Sterren interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Sterren interieur is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 71 522 0221 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.desterreninterieur.nl/.

  1. Leiden
  2. De Sterren interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Sterren interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sterren interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Leiden