Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kleij Gordijnen en Tapijten‎

Kleij Gordijnen en Tapijten‎ is een Gordijnwinkel gelegen aan Nieuwe Haagdijk 3, 5b in Breda.

Meer informatie over Kleij Gordijnen en Tapijten‎ in Breda

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten‎ staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij Kleij Gordijnen en Tapijten‎ op het juiste adres. Bij Kleij Gordijnen en Tapijten‎ kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Kleij Gordijnen en Tapijten‎ is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 76 521 5976 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.kleij.com/.

  1. Breda
  2. Kleij Gordijnen en Tapijten‎

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Kleij Gordijnen en Tapijten‎? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleij Gordijnen en Tapijten‎ het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Breda