Zoek
Sluit dit zoekvak.

house&home interieuradvies

house&home interieuradvies is een Gordijnwinkel gelegen aan Haagdijk 254 - 258 in Breda.

Meer informatie over house&home interieuradvies in Breda

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij house&home interieuradvies staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij house&home interieuradvies op het juiste adres. Bij house&home interieuradvies kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. house&home interieuradvies is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 76 521 8680 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.house-home.nl/.

  1. Breda
  2. house&home interieuradvies

Routebeschrijving

Hoe kom je bij house&home interieuradvies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je house&home interieuradvies het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Breda