Search
Close this search box.

Hooijer&Tuinman

Hooijer&Tuinman is een Tapijtenwinkel gelegen aan Oudestraat 209 in Kampen.

Meer informatie over Hooijer&Tuinman in Kampen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Hooijer&Tuinman staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Tapijtenwinkel in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Hooijer&Tuinman op het juiste adres. Bij Hooijer&Tuinman kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Hooijer&Tuinman is een grote Tapijtenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 38 332 5350 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.hooijerentuinman.nl/.

  1. Kampen
  2. Hooijer&Tuinman

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Hooijer&Tuinman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hooijer&Tuinman het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Kampen