Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Velde Interieur

De Velde Interieur is een Stofferingszaak gelegen aan Haatlanderdijk 33 in Kampen.

Meer informatie over De Velde Interieur in Kampen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Velde Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stofferingszaak in de buurt van Kampen? Dan ben je bij De Velde Interieur op het juiste adres. Bij De Velde Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Velde Interieur is een grote Stofferingszaak met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 53353451 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://gordijnhandel.nl/.

  1. Kampen
  2. De Velde Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Velde Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Velde Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Kampen