Search
Close this search box.

Het huijs van piet b.v.

Het huijs van piet b.v. is een Behangwinkel gelegen aan Breed 16 in Hoorn.

Meer informatie over Het huijs van piet b.v. in Hoorn

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Het huijs van piet b.v. staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Behangwinkel in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Het huijs van piet b.v. op het juiste adres. Bij Het huijs van piet b.v. kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Het huijs van piet b.v. is een grote Behangwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 229 217 100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://hethuijsvanpiet.nl/.

  1. Hoorn
  2. Het huijs van piet b.v.

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Het huijs van piet b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het huijs van piet b.v. het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Hoorn