Zoek
Sluit dit zoekvak.

Decorette Woonatelier Hoorn

Decorette Woonatelier Hoorn is een Verfwinkel gelegen aan Gouw 19 in Hoorn.

Meer informatie over Decorette Woonatelier Hoorn in Hoorn

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Decorette Woonatelier Hoorn staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Verfwinkel in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Decorette Woonatelier Hoorn op het juiste adres. Bij Decorette Woonatelier Hoorn kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Decorette Woonatelier Hoorn is een grote Verfwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 229 214 343 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.decorette.nl/hoorn.

  1. Hoorn
  2. Decorette Woonatelier Hoorn

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier Hoorn het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Hoorn