Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 aircoolers - aircoolers vergelijking van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 apr. 2024

Verbazingwekkende verkoeling zonder complex onderhoud of ingewikkelde installatie: dat is wat je krijgt met een aircooler. De vluchtige sommerse dagen kunnen snel veranderen in een comfortabeler, koeler binnenklimaat met een aircooler. Maar hoe weet je welke het beste is? Gelukkig hebben we hier de top 10 aircoolers geselecteerd, zodat je op zoek kunt naar de perfecte optie voor jouw huis. Neem een kijkje en bekijk onze lijst met aircoolers, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw huis.

We hebben een aircooler vergelijking gedaan om te onderzoeken welke 10 aircoolers als best getest uit onze aircoolers test komen. Op woonartikelengetest.nl kun jij alles over deze 10 beste aircoolers ontdekken en we hopen dat wij jou zo helpen met het vinden van de best geteste aircooler voor jezelf. 

 1. aircooler
Inhoudsopgave

Onze 3 best geteste aircoolers van 2024

Op basis van onze testcriteria kun jij op deze pagina onze top 3 aircoolers bekijken. Volgens ons zijn dit de 3 beste aircoolers van 2024.

1

Brend BR2105 Aircooler met Afstandsbediening en Timer 4L.

Geniet van verkoeling in de zomer met de Brend BR2105 Aircooler. Deze aircooler biedt u een heerlijke verkoeling door water in plaats van dure koelmiddelen. Het watergordijnsysteem zorgt voor een optimale verdeling van de koele lucht en de horizontale swingfunctie maakt het mogelijk om de lucht op verschillende plaatsen in de kamer te verspreiden. De BR2105 aircooler is ook uitgerust met een afstandsbediening en timer waarmee je precies kunt instellen wanneer de aircooler moet aan- en uitgaan. Het apparaat heeft een capaciteit van 4 liter en is daarmee geschikt voor kamers met een middelgrote oppervlakte. Met de Brend BR2105 Aircooler geniet je elke dag van een verfrissend briesje.

2

SENZA USB Mini Aircooler Luchtkoeler Compact Met handvat.

De SENZA USB Mini Aircooler Luchtkoeler Compact Met handvat is het perfecte apparaat om je tijdens de warme zomerdagen te verkoelen. Het apparaat is klein en compact waardoor je hem makkelijk met je mee kunt nemen. Daarnaast heeft het een handvat, waardoor je de luchtkoeler makkelijk naar de plek kunt verplaatsen waar jij het koelste vindt. Ook heeft het apparaat een USB-kabel, waardoor je het apparaat gemakkelijk op je computer kunt aansluiten. De luchtkoeler is eenvoudig in gebruik en zorgt voor extra verkoeling. Je kunt het apparaat bijvoorbeeld gebruiken in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als luchtbevochtiger. Het apparaat heeft 3 instelbare snelheden, waarmee je de luchtkoeler kunt aanpassen aan je voorkeur. Bovendien is de SENZA USB Mini Aircooler Luchtkoeler Compact Met handvat energiezuinig en daardoor duurzaam.

3

BluMill Mobiele Aircooler Verrijdbare Luchtkoeler Inclusief Luchtbevochtiger.

De BluMill Mobiele Aircooler Verrijdbare Luchtkoeler Inclusief Luchtbevochtiger is dé ideale oplossing als uw huis of werkruimte verkoeling nodig heeft. Met deze luchtkoeler krijgt u direct verkoeling en luchtbevochtiging. Hij beschikt over 3 snelheden, waarmee u de verkoeling naar uw wens kunt regelen. Dankzij de wieltjes is de luchtkoeler gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast heeft de luchtkoeler een luchtbevochtiger, waardoor de lucht in uw huis of werkruimte optimaal is. U zult versteld staan van de resultaten! De luchtkoeler is zeer energiezuinig en heeft een lage geluidsproductie. Daarom is hij geschikt voor elk type interieur. U kunt de luchtkoeler in elke kamer gebruiken, zonder dat hij uw interieur ontsiert. Als u de verkoeling iets hoger wilt instellen, kunt u de luchtkoeler gebruiken met de bijbehorende afstandsbediening. Zo kunt u de luchtkoeler precies naar uw wens instellen, zonder dat u opstaan! Met de BluMill Mobiele Aircooler Verrijdbare Luchtkoeler Inclusief L.

Nummers 4 t/ 10 van onze top 10 beste aircoolers

Twijfel ja na het lezen van onze top 3 beste aircoolers nog over een goede aircooler voor jezelf? Geen probleem, we hebben namelijk nog 7 aircoolers vergeleken om de top 10 compleet te maken. Misschien zit jouw best geteste aircooler tussen onze nummers 4 t/m 10. Ontdek ze snel.

Andere reviews:

4

MOA Luchtkoeler Aircooler 3 standen Met extra stille modus Incl. afstandsbediening - ACB19B.

De MOA ACB19B Luchtkoeler is een flexibele, energiezuinige en krachtige oplossing voor een optimale temperatuur in uw huis. De luchtkoeler heeft een koelvermogen van maximaal 400 m³/h en bevat drie krachtige ventilatorsnelheden. De luchtkoeler is voorzien van een extra stille modus, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lawaai tijdens het gebruik. De luchtkoeler is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en heeft een timerfunctie voor automatisch uitschakelen. De luchtkoeler is ook voorzien van een ionisator, waardoor schadelijke stoffen uit de lucht worden gehaald. U kunt ook een luchtreinigingsfilter installeren voor het verwijderen van pollen, stofdeeltjes en andere vuildeeltjes. Dit filter is eenvoudig te vervangen en kan worden gereinigd met water. De MOA ACB19B Luchtkoeler is ook voorzien van een geïntegreerde display en is geschikt voor ruimtes tot 55 m2. Het apparaat is ook voorzien van LED-verlichting, zodat u de luchtkoeler in het donker kunt geb.

5

CoolHome AC2208 Aircooler- Luchtkoeler met draaifunctie Afstandsbediening en App Incl. Koelelementen 108 CM Dimbaar LED.

Met de CoolHome AC2208 aircooler haal je niet alleen een designitem in huis, maar ook een topper in prestaties. Met zijn 108 cm breedte is deze luchtkoeler perfect voor het koelen van ruimtes tot 25m2. De luchtkoeler kan 360° draaien, zodat je de luchtstroom kunt richten op de plek waar dat het meeste nodig is. Je kunt de functies bedienen met de afstandsbediening of via de App. Met de CoolHome AC2208 aircooler heb je nog meer voordelen. Het koelelement is dimbaar, dus je kunt de luchtkoeler aanpassen aan de omgeving en de behoeften. Daarnaast is de CoolHome AC2208 aircooler ook uitgerust met een luchtbevochtiger en luchtreiniger, waardoor de luchtkwaliteit in je huis wordt verbeterd. In één product heb je dus een luchtkoeler, ventilator, luchtbevochtiger en luchtreiniger. Kortom, met de CoolHome AC2208 aircooler krijg je een complete set met alle benodigdheden om je huis optimaal te koelen. Met de CoolHome AC2208 aircooler haal je dus een multifunctioneel product in huis dat geschikt is voor ieder interieur. Met zijn slimme design heeft de luchtkoel.

6

PRIMO PR576AC 3-in-1 Mobiele Aircooler Luchtkoeler, Ventilator Luchtbevochtiger Watergekoelde Luchtcirculatie.

De PRIMO PR576AC is een innovatieve 3-in-1 luchtkoeler, ventilator, luchtbevochtiger en luchtreiniger. Het systeem gebruikt koud water om de uitgaande luchtstroom te koelen, wat resulteert in een frisse en aangename bries. Door het gebruik van ice packs of ijsblokjes in het reservoir kan je de lucht nog kouder maken. De luchtkoeler is bovendien erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen doorheen het huis dankzij de compacte afmetingen en wieltjes. Je kan de PRIMO PR576AC ook gebruiken als een luchtbevochtiger, luchtreiniger of ventilator. Het systeem filtert stof en pollen uit de lucht en bevochtigt de lucht voor een aangename temperatuur. De ventilator heeft meerdere standen waarmee je de luchtstroom in verschillende richtingen kan sturen, waardoor de luchtkoeler geschikt is voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers, kantoren of badkamers.

7

Dynter. SM211 Pro Mini Airco Aircooler Draadloze luchtkoeler AC Airconditioning.

De Dynter SM211 Pro Mini Airco is een krachtige draadloze luchtkoeler die verschillende functies heeft. Het apparaat is gemaakt van duurzame materialen en kan gemakkelijk worden verplaatst. De luchtkoeler heeft een grote watertank waar je water of ijs in kunt doen, waardoor de temperatuur zo veel mogelijk verlaagd kan worden. Het apparaat heeft ook een afstandsbediening waarmee je de luchtkoeler eenvoudig kunt besturen vanaf de bank. Je kunt de gewenste temperatuur instellen, de snelheid van de ventilator aanpassen of de timer instellen. Kortom, de Dynter SM211 Pro Mini Airco is een krachtige airconditioner die de temperatuur in alle ruimtes in huis of op kantoor snel verlaagt.

8

Clean Air Optima® CA-104 3in1 Aircooler, Luchtkoeler, Luchtbevochtiger en Circulator Ventilator 360° automatische.

Met deze revolutionaire luchtkoeler, luchtbevochtiger en circulator ventilator van Clean Air Optima® heeft u een 3-in-1-oplossing voor al uw luchtkoelingsbehoeften. Deze krachtige luchtkoeler is uitgerust met een krachtige motor waarmee het de lucht in uw ruimte kan koelen, bevochtigen en circuleren. De luchtkoeler is uitgerust met een 360° roterende circulatie-ventilator, waardoor het uw kamer gelijkmatig en effectief kan koelen. Het apparaat is ook voorzien van een waterreservoir voor de luchtbevochtiging, zodat u in de zomer kunt genieten van verfrissende, koele lucht in uw huis. De luchtkoeler is ook zeer energie-efficiënt en heeft een zeer stille werking. Met deze 3-in-1-luchtkoeler, luchtbevochtiger en circulator ventilator kunt u de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie in uw huis eenvoudig regelen. De luchtkoeler geeft ook een nachtlampje af, waardoor u uw kamer in het donker gemakkelijk kunt verlichten. De luchtkoeler is ook uitgerust met een afstands.

9

MaxxHome Mobiele Luchtkoeler Coolstar Aircooler 4L Ventilator 3in1 met koelelementen zonder afvoerslang.

De MaxxHome Mobiele Luchtkoeler Coolstar Aircooler is een krachtige ventilator met een capaciteit van 4 liter. Deze 3-in-1 aircooler biedt een energiezuinig en kostenefficiënt alternatief voor verkoeling. De aircooler heeft een compressor die de lucht met koud water vermengt, waardoor uw kamer fris en koel blijft. Het compacte ontwerp van de aircooler maakt het eenvoudig om deze naar elke kamer mee te nemen. Met het display kunt u de temperatuur en luchtsnelheid instellen. U kunt zelfs de timer instellen om de aircooler naar wens uit te schakelen. Bovendien heeft de aircooler een afstandsbediening en een geïntegreerde waterreservoir. Dankzij dit waterreservoir heeft u geen afvoerslang nodig. De MaxxHome Mobiele Luchtkoeler Coolstar Aircooler is een eenvoudig te gebruiken en energiezuinige aircooler, ideaal voor kleine ruimtes. Met de bijgeleverde koelelementen en het koelzakje kunt u genieten van extra verfrissing. Kies voor deze aircooler en geniet van een koeler en frissere ruimte.

10

Mobiele Aircooler 4in1 Afstandsbediening 5L Tank.

Met de Mobiele Aircooler 4in1 Afstandsbediening 5L Tank kun je de warme lucht in jouw huis, kantoor of tuin snel en efficiënt vervangen door een koele, verfrissende luchtstroom. Deze aircooler is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Je kunt maximaal 5 liter water in de tank gieten, waardoor de luchtverdamping wordt gestimuleerd. De lucht die hierdoor vrijkomt is koele, verfrissende lucht. Het apparaat heeft ook een verwarmingsfunctie voor de koudere seizoenen. Daarnaast heeft de Mobiele Aircooler 4in1 Afstandsbediening 5L Tank een geïntegreerd ionisatiesysteem dat de lucht kan reinigen van bacteriën en andere schadelijke stoffen. Je kunt ook kiezen tussen twee verschillende luchtsnelheden om de gewenste luchtstroom in de ruimte te creëren. Bovendien is het apparaat licht en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Slotwoord over de beste aircooler vergelijking

Na het doornemen van onze top 10 van de beste aircoolers adviseren we je altijd om zelf de vele diverse aircoolers alsnog te vergelijken met elkaar. Onze top 10 geeft een goede weergave van de beste aircoolers die op de markt verkrijgbaar zijn maar wij kunnen andere eigenschappen belangrijker vinden dan die jij zoekt in een nieuwe aircooler. 

Uit het bovenstaande top 10 productenoverzicht is duidelijk geworden dat een aircooler een echte must is voor iedereen die een frisse omgeving wil creëren in zijn of haar huis. Airco’s zijn er in verschillende maten, en je kunt zelfs kiezen uit modellen die stil of geruisloos werken. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste airco vindt, die jouw behoeften en die van je gezin perfect voldoet. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kiest voor een model van goede kwaliteit, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. Door de juiste keuze te maken en de lucht in en om je huis te verversen, is de investering om een aircooler te kopen, zeker de moeite waard.

Onze aircoolers reviews zijn betrouwbaar

Het team van Woonartikelengetest.nl test aircoolers en vergelijkt de reviews van andere consumenten en doet uitgebreid onderzoek naar de beste aircoolers op de markt. Hierbij houden zij rekening met verschillende budgetklassen.

Om een zo goed mogelijke top 10 op te stellen moeten de aircoolers uiteraard objectief getest worden en met elkaar worden vergeleken.

Om een goede beoordeling te maken letten we onder meer op de volgende aspecten:

 • Effectiviteit
 • Levensduur
 • Merk
 • Prijs
 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Ervaringen van gebruikers


Door deze aspecten te bekijken en onderling tegen elkaar af te wegen kunnen we de geteste aircoolers goed met elkaar vergelijken. We hebben vele diverse aircoolers getest. De top 3 beste aircoolers scoren voor ons het hoogste op genoemde aspecten en hebben hebben ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Veelgestelde vragen over de aircoolers

We hebben onafhankelijke experts die op basis van objectieve onderzoek en testen de reviews samenstellen. Hierbij worden ze niet beïnvloedt of vergoedt door fabrikanten of merken.

Bij woonartikelengetest.nl verkopen wij zelf geen aircoolers. We hebben echter wel de beste webwinkels uitgekozen waar jij de door jou gekozen aircooler kunt kopen. Als je op de “Beste deal” button klikt onderaan de productomschrijving word je automatisch doorgestuurd naar de beste aircooler aanbieding. Hier kun je vervolgens de aircooler kopen.

Op basis van onze testcriteria, is ons testpanel tot de volgende top 3 aircooler gekomen:

 1. Brend BR2105 Aircooler met Afstandsbediening en Timer 4L.
 2. SENZA USB Mini Aircooler Luchtkoeler Compact Met handvat.
 3. BluMill Mobiele Aircooler Verrijdbare Luchtkoeler Inclusief Luchtbevochtiger.


Volgens ons scoorden deze drie aircoolers het hoogst qua prijs-/kwaliteitverhouding, Wil je ook graag de rest van de aircoolers vergelijkingen lezen? Kijk dan hier.

Na het doen van onze aircooler test is Brend BR2105 Aircooler met Afstandsbediening en Timer 4L. de best geteste aircooler. De nummer 2 en 3 zijn als volgt: 2: SENZA USB Mini Aircooler Luchtkoeler Compact Met handvat. 3: BluMill Mobiele Aircooler Verrijdbare Luchtkoeler Inclusief Luchtbevochtiger.
Picture of Amber
Amber

Hallo allemaal, ik ben Amber en ik ben 40 jaar. Ik ben een interieurontwerpster die recensies schrijft voor woonproducten. Ik heb altijd een passie gehad voor design en werk al meer dan 20 jaar in de branche. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een toegewijde moeder en echtgenote en ik hou van reizen. Ik ben ook een dierenvriend en heb twee katten genaamd Smokey en Bandit.

Gepubliceerd op: 25 jul. 2022

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 aircoolers voor je samen te stellen. Er kunnen echter wel nog foutjes op de pagina staan. We zijn niet verantwoordelijk voor de geteste producten en krijgen ook niet betaald van de fabrikanten om bepaalde producten juist wél of juist niet in de lijst te zetten. Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.