Search
Close this search box.

De 10 BESTE elektrische radiators wifi - productvergelijking 2024

Laatst bijgewerkt: 23 okt. 2023

Heb je de vrijheid nodig om de warmte in je huis naar wens aan te passen? Wil je de perfecte temperatuur vinden om aangenaam te verblijven? Kijk dan niet verder, want een elektrische radiator wifi is dé oplossing voor jouw warmte-behoeften. Met een elektrische radiator wifi kun je nauwkeurig de temperatuur instellen op elk gewenst moment. Om het gemakkelijker te maken hebben we een lijst samengesteld met de beste elektrische radiator wifi's op de markt. We hebben de producten uitgebreid getest, zodat je zeker weet dat je een uitstekend model krijgt dat tegemoet komt aan al je verlangens.

We hebben een elektrische radiator wifi test gedaan om te bepalen welke 10 elektrische radiators wifi als beste scoren. Op deze pagina kan je alles over deze 10 elektrische radiators wifi lezen en hopen we jou te helpen met het vinden van de juiste elektrische radiator wifi voor jezelf. 

 1. elektrische radiator wifi
Inhoudsopgave

Onze 3 favoriete elektrische radiators wifi van 2024

Op basis van onze testcriteria kun je hieronder onze top 3 favoriete elektrische radiators wifi bekijken. Volgens ons zijn dit de beste elektrische radiators wifi van 2024.

1

Elektrische verwarming radiator 2500 Watt - Incl. Wifi, App-bediening Afstandsbediening, olieradiator.

Met deze elektrische verwarming radiator 2500 Watt maakt u uw huis gezellig warm. De slimme technologie zorgt ervoor dat u de temperatuur in uw huis kunt aanpassen met een afstandsbediening, een app of zelfs met een led-touchscreen. Dankzij de wifi-verbinding kunt u overal en altijd het verwarmingsniveau controleren. De radiator is voorzien van effectieve thermische olie als dragermedium en is daardoor zeer energiezuinig. U kunt kiezen tussen twee verwarmingsmodi, waaronder een Eco-modus, waarmee u het volledige vermogen van 2500 Watt kunt gebruiken. Daarnaast zijn er ook vorst- en oververhittingsbeveiliging aanwezig, waardoor uw huis veilig verwarmd wordt. Met deze radiator bent u altijd verzekerd van een aangename warmte in uw huis.

2

Cityline Elektrische Radiator Smart Convector 1000/2000W WiFi.

De Cityline Elektrische Radiator Smart Convector 1000/2000W WiFi is een echte musthave voor iedereen die een stijlvolle, energiezuinige en geruisloze verwarming zoekt. Met zijn slanke design en matwitte glazen voorzijde is deze convector een echte sfeermaker. Het geïntegreerde LED display geeft duidelijk aan welke temperatuur er in de ruimte is en hoe warm deze moet worden. Met een vermogen van maximaal 2000 watt kan de convector gemakkelijk de ruimte verwarmen. Daarnaast is het mogelijk om deze radiator te bedienen met een App via Wifi. U kunt de radiator zo vanuit elke locatie in de wereld bedienen en een programma instellen. De radiator wordt standaard geleverd inclusief metalen design voetjes, zodat u zelf de keuze hebt tussen wandmontage of vrije plaatsing in de ruimte.

3

CREATE WARM SLIM 1500W Wifi Elektrische convectorradiator- ruimtes tot 25m.

CREATE Warm Slim 1500W Wifi Elektrische convectorradiator is ontworpen om uw ruimte te verwarmen met een maximale warmte en efficiëntie. Deze innovatieve radiator is ontworpen met veel nieuwe technologie waardoor hij een grote warmtecapaciteit heeft, tot wel 25m². Het is voorzien van een WiFi-verbinding, zodat u de temperatuur precies kunt regelen via uw mobiele apparaat. Met de CREATE Warm Slim 1500W Wifi Elektrische convectorradiator kunt u uw ruimte met minimale moeite en maximale prestatie verwarmen. De radiator is voorzien van een slimme energiebesparende stand die automatisch de temperatuur regelt, waardoor uw energiekosten verlaagd worden. Daarnaast is de radiator voorzien van een veiligheidsbeveiliging waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over oververhitting. De radiator is gemaakt van hoogwaardig staal voor een duurzame levensduur. Kortom, CREATE Warm Slim 1500W Wifi Elektrische convectorradiator biedt een betrouwbaar en innovatief verwarmingssysteem dat is ontworpen om uw ruimte efficiënt te verwarmen.

Het vervolg van onze top 10 beste elektrische radiators wifi

Heb je na het bekijken van de top 3 beste elektrische radiators wifi gog geen goede elektrische radiator wifi voor jezelf gevonden? Geen probleem, we hebben namelijk nog 7 elektrische radiators wifi vergeleken om de top 10 compleet te maken. Hopelijk zit jouw ideale elektrische radiator wifi tussen onze nummers 4 t/m 10. Lees snel verder!

Andere reviews:

4

CREATE WARM SLIM 2000W Wifi Elektrische convectorradiator- ruimtes tot 30m.

Met de CREATE WARM SLIM 2000W Wifi Elektrische convectorradiator- ruimtes tot 30m heb je een stijlvolle verwarmingselement dat niet alleen warmte biedt, maar ook een unieke stijl en sfeer in je huis of kantoor creëert. De radiator heeft een krachtige 2000W motor, waarmee hij ruimtes tot 30m² kan verwarmen. Deze radiator is voorzien van een slimme wifi-verbinding, waardoor je met je smartphone of tablet gemakkelijk toegang krijgt tot het bedieningspaneel, waar je instellingen kunt aanpassen. Door de elektronische thermostaat kun je de temperatuur op elk moment aanpassen en de timerfunctie zorgt ervoor dat je je energieverbruik kunt optimaliseren. De Create Warm Slim 2000W Wifi Elektrische convectorradiator-ruimtes tot 30m is niet alleen een functionaliteit, maar ook een stijlvol designelement. Het elegante, slanke en minimalistische ontwerp past perfect bij elke ruimte. De radiator is verkrijgbaar in twee kleuren – wit en zwart – waarmee je de perfecte aanvulling op je interieur kunt creëren. Met de Create Warm Slim 2000W Wifi Elektrische convectorradiator-ruimtes tot 30m garanderen we dat je altijd warmte en stijl in je huis of kantoor zult creëren.

5

Slimme Verwarmer, Smart Glazen convector, glazen verwarming, elektrische radiator App wifi-functie, inclusief.

Onze Slimme Verwarmer is de perfecte oplossing voor het verwarmen van elke ruimte. De Smart Glazen convector is een stijlvolle radiator, met een glazen front, dat een modern design combineert met een hoge kwaliteit. Dit, samen met de elektrische radiators, zorgt voor een betrouwbare en efficiënte verwarming. Het apparaat is uitgerust met een WiFi-functie, waardoor je de verwarming via je smartphone of tablet kunt bedienen. Met deze functie kun je de temperatuur gemakkelijk en precies instellen en je energieverbruik monitoren. Je kunt ook een ECO-modus of een timer instellen, waardoor je het vermogen van de radiator kunt aanpassen aan jouw individuele behoeften. De Slimme Verwarmer is ook uitgerust met een beveiligingssysteem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting.

6

SYLRO® -WIFI-DESIGN-RADIATOR-2300W.

De SYLRO® -WIFI-DESIGN-RADIATOR-2300W combineert stijl met functioneel comfort. Met zijn innovatieve technologie biedt het een optimaal warmtecomfort en gebruiksgemak. De radiator is gemaakt van hoogwaardig staal met een geribbelde oppervlakte afwerking. Het beschikt over een vermogen van 2300W en een modern design. De radiator beschikt ook over een wifi-verbinding, waarmee uw kamer op afstand te bedienen is. Door gebruik te maken van de wifi-verbinding is het mogelijk om warmteprogrammering en zonering in te stellen. U kunt eenvoudig de temperatuur en tijdsinstellingen aanpassen via een App op uw smartphone. Bovendien is de radiator ook uitgerust met een voorgeïnstalleerd energiebesparend programma, waardoor de kosten voor energieverbruik omlaag gaan.

7

Maclean MCE502 Elektrische glasconvector 2000W Glasverwarming Wandverwarming met WiFi-bediening Smart-Life-App.

De Maclean MCE502 elektrische glasconvector 2000W Glasverwarming met WiFi-bediening Smart-Life-App is een modern en efficiënt apparaat. Met een vermogen van 2000W zorgt deze verwarming voor een warme, comfortabele ruimte. De glasconvector is gemaakt van hoogwaardig gehard glas en heeft een energiezuinige aansturing met elektronische thermostaat. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met behulp van het touchpanel en de speciale app. De Smart-Life-App biedt een uitstekende manier om de verwarming aan te passen aan het gewenste comfortniveau. U kunt de temperatuur instellen, het energieverbruik controleren en de verwarmingsmode instellen. Bovendien kunt u de verwarming ook bedienen met een afstandsbediening, waardoor u vanuit elke locatie toegang heeft tot het apparaat. De Maclean MCE502 is ook voorzien van een ingebouwde timerfunctie, waarmee u de verwarming kunt programmeren om te starten wanneer u dat wilt. Deze timer kan ook worden gebruikt om energie te besparen door het apparaat in te stellen op een lagere temperatuur wanneer u niet thuis bent.

8

SYLRO® -WIFI-DESIGN-RADIATOR-1600W.

De SYLRO® -WIFI-DESIGN-RADIATOR-1600W is een van de beste elektrische radiatoren die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit product is uitgerust met de nieuwste technologie en is gemaakt met behulp van de beste materialen. De radiator biedt een uitstekende warmte-efficiëntie en geeft een constant warmtecomfort. De radiator is uitgerust met een wifi-verbinding waarmee u de temperatuur en tijdsinstellingen kunt regelen. Door gebruik te maken van de App op uw smartphone kunt u met een simpele klik de temperatuur en tijdsinstellingen aanpassen. Deze radiator heeft ook een timerfunctie waarmee u de verwarming kunt instellen op een bepaalde tijd. Het heeft ook een handige energiebesparende functie die ervoor zorgt dat de radiator alleen energie verbruikt wanneer deze echt nodig is. Dit product is zeer duurzaam en kosteneffectief.

9

Maclean Radiator paneel kachel 720W IR Timer Thermostaat Tuya WiFi-instelbare.

Met de Maclean Radiator paneel kachel 720W IR Timer Thermostaat Tuya WiFi-instelbare haal je een moderne en energiezuinige oplossing in huis. De infraroodverwarming is efficiënter dan de conventionele radiatoren en zorgt voor een betere warmteontwikkeling. De kachel is voorzien van een intuïtief bedieningspaneel, waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt regelen. Bovendien is het mogelijk de verwarming in te stellen met behulp van de afstandsbediening en de speciale app. De Maclean Radiator paneel kachel 720W IR Timer Thermostaat Tuya WiFi-instelbare is uitgerust met een 5-traps regeling, waarmee je de temperatuur op verschillende niveaus kunt instellen en zodoende geld bespaart op je energierekening. Bovendien is de kachel voorzien van een ingebouwde timer, waarmee je de verwarming kunt programmeren voor de tijd dat je thuis bent. Met de Maclean Radiator paneel kachel 720W IR Timer Thermostaat Tuya WiFi-instelbare haal je een moderne, energiezuinige verwarming in huis die je op eenvoudige wijze kunt bedienen. De verwarming zorgt voor een betere warmteontwikkeling en je bespaart geld op je energierekening.

10

DTH030SEB D Series elektrische Wifi handdoek radiator 300 W.

De DTH030SEB D Series elektrische Wifi handdoek radiator 300 W biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het verwarmen van ruimtes in huis. De radiator is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een 10 jaar garantie. Deze zuinige radiator heeft een vermogen van 300 W en kan worden verbonden met wifi. Met de gratis app kunt u de realtime verbruikstatus controleren. Daarnaast is de elektronica gedekt door een 2 jaar garantie. De radiator is eenvoudig te installeren en is zowel horizontaal als verticaal te monteren. De DTH030SEB D Series elektrische Wifi handdoek radiator 300 W is een perfecte oplossing voor het verwarmen van ruimtes in huis. De radiator is ontworpen om energie te besparen, waardoor hij zeer efficiënt is. Het vermogen van 300 W is voldoende om een gemiddelde ruimte te verwarmen en tegelijkertijd energie te besparen. De radiator heeft een slimme beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte niet te hoog oploopt. Daarnaast heeft de radiator een geïntegreerde temperatuurregelaar waarmee de verwarmingsinstellingen gemakkelijk kunnen worden geregeld. De radiator is daarom zeer geschikt.

Tot slot over de beste elektrische radiator wifi vergelijking!

Nu je onze top 10 van de beste elektrische radiators wifi hebt bekeken, adviseren we je om ook altijd zelf de vele verschillende elektrische radiators wifi te vergelijken met elkaar. Onze top 10 geeft een goede weergave van de beste elektrische radiators wifi die op de markt te koop zijn maar wij kunnen andere criteria als belangrijkste vinden dan dat jij zoekt bij het kopen van een elektrische radiator wifi. Dus dus ook altijd nog je eigen onderzoek.

Deze top 10 producten biedt voor ieder wat wils. We hebben gezien dat er verschillende opties zijn die je kunt overwegen bij het zoeken naar de perfecte elektrische radiator. Het is belangrijk om te begrijpen dat het belangrijk is om de meest geavanceerde technologieën te krijgen om de beste kwaliteit en prestaties te krijgen. Met een beetje onderzoek kun je uiteindelijk de beste elektrische radiator wifi krijgen voor je behoeften. Het is duidelijk dat de elektrische radiator wifi een uitstekende keuze is, met een heleboel voordelen. Hoewel de eerste investering misschien wat hoger is, zal het je nieuwe radiator op lange termijn geld besparen. Bovendien biedt het je veel voordelen in stijl en comfort, waardoor je huis er nog mooier uitziet. Kies dus met zorg de juiste elektrische radiator wifi voor je huis, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Zo heb je een product dat stijl, kwaliteit en prestaties uitstraalt, terwijl je er ook mee bespaart op lange termijn.

Dit maakt onze elektrische radiators wifi, vergelijkt de reviews van andere gebruikers en doet uitgebreid onderzoek naar de beste elektrische radiators wifi op de markt. Hierbij wordt rekening met eventuele persoonlijke voorkeuren en het budget van de consument.

Om een zo eerlijk mogelijke top 10 samen te stellen, moeten de elektrische radiators wifi natuurlijk objectief getest worden en onderling worden vergeleken. 

Om een goede beoordeling te maken letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Effectiviteit
 • Levensduur
 • Merk
 • Prijs
 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Ervaringen van gebruikers


Door deze factoren mee te nemen en onderling tegen elkaar af te wegen kunnen we de geteste elektrische radiators wifi goed met elkaar vergelijken. We hebben in totaal 10 elektrische radiators wifi getest. De top 3 beste elektrische radiators wifi scoren voor ons het hoogste op bovenstaande criteria en hebben hebben dan ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Veelgestelde vragen over de elektrische radiators wifi

We hebben onafhankelijke experts die op basis van objectieve onderzoek en testen de reviews samenstellen. Hierbij worden ze niet beïnvloedt of vergoedt door fabrikanten of merken.

Bij woonartikelengetest.nl verkopen wij zelf geen elektrische radiators wifi. We hebben echter wel de beste webwinkels uitgekozen waar jij de door jou gekozen elektrische radiator wifi kunt kopen. Als je op de “Beste deal” button klikt onderaan de productomschrijving word je automatisch doorgestuurd naar de beste elektrische radiator wifi aanbieding. Hier kun je vervolgens de elektrische radiator wifi kopen.

Op basis van onze testcriteria, is ons testpanel tot de volgende top 3 elektrische radiator wifi gekomen:

 1. Elektrische verwarming radiator 2500 Watt - Incl. Wifi, App-bediening Afstandsbediening, olieradiator.
 2. Cityline Elektrische Radiator Smart Convector 1000/2000W WiFi.
 3. CREATE WARM SLIM 1500W Wifi Elektrische convectorradiator- ruimtes tot 25m.


Volgens ons scoorden deze drie elektrische radiators wifi het hoogst qua prijs-/kwaliteitverhouding, Wil je ook graag de rest van de elektrische radiators wifi vergelijkingen lezen? Kijk dan hier.

Na het doen van onze elektrische radiator wifi test is Elektrische verwarming radiator 2500 Watt - Incl. Wifi, App-bediening Afstandsbediening, olieradiator. de best geteste elektrische radiator wifi. De nummer 2 en 3 zijn als volgt: 2: Cityline Elektrische Radiator Smart Convector 1000/2000W WiFi. 3: CREATE WARM SLIM 1500W Wifi Elektrische convectorradiator- ruimtes tot 25m.
Amber
Amber

Hallo allemaal, ik ben Amber en ik ben 40 jaar. Ik ben een interieurontwerpster die recensies schrijft voor woonproducten. Ik heb altijd een passie gehad voor design en werk al meer dan 20 jaar in de branche. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een toegewijde moeder en echtgenote en ik hou van reizen. Ik ben ook een dierenvriend en heb twee katten genaamd Smokey en Bandit.

Gepubliceerd op: 25 jul. 2022

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 elektrische radiators wifi voor je samen te stellen. Er kunnen echter wel nog foutjes op de pagina staan. We zijn niet verantwoordelijk voor de geteste producten en krijgen ook niet betaald van de fabrikanten om bepaalde producten juist wél of juist niet in de lijst te zetten. Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.