Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 bouwlasers - bouwlasers vergelijking van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 apr. 2024

Aandacht. Een bouwlaser kan een onmisbaar hulpmiddel zijn als je in de bouw werkt, of zelfs als je een thuisklusje aanpakt. Een goed geselecteerde bouwlaser biedt precisie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Maar soms is het moeilijk om de beste optie te vinden. In dit artikel presenteren we onze lijst met de beste 10 bouwlassers die je op de markt kunt vinden. Interesse? Lees dan verder!

We hebben een bouwlaser vergelijking gedaan om te onderzoeken welke 10 bouwlasers als best getest uit onze bouwlasers test komen. Op woonartikelengetest.nl kun jij alles over deze 10 beste bouwlasers ontdekken en we hopen dat wij jou zo helpen met het vinden van de best geteste bouwlaser voor jezelf. 

 1. bouwlaser
Inhoudsopgave

Onze 3 best geteste bouwlasers van 2024

Op basis van onze testcriteria kun jij op deze pagina onze top 3 bouwlasers bekijken. Volgens ons zijn dit de 3 beste bouwlasers van 2024.

1

L Fine Kruislijnlaser Met 2 Lijnen en 2 Batterijen Zelf nivellerend Bouwlaser Groene Laser.

Met deze kruislijnlaser kunt u de perfecte horizontale en verticale lijn maken voor bijna elke klus. De laser is zelfnivellerend en past automatisch de lijnen aan aan de kleinste schommelingen. De laser heeft twee lijnen en twee batterijen, waardoor u de lijnen kunt projecteren op verschillende plekken. De groene laser wordt geleverd met een speciale muurmontage, waarmee u de laser op de muur kunt bevestigen. De laser heeft een draaibaar voetstuk waarmee u het laserpunt kunt draaien en aanpassen naar uw wensen. Ook kunt u de laser ophangen aan het plafond, waardoor u eenvoudig lange lijnen kunt traceren. Met deze L fine kruislijnlaser wordt elke klus perfect!

2

Zelfnivellerende laser Roterende bouw laser Waterpas laser SET 360 graden laser Rotary lijnlaser Laserwaterpas.

Deze Roterende bouw laser SET 360 graden laser Rotary lijnlaser Laserwaterpas is een heel krachtige tool. Met de laser kunnen gebruikers perfect recht en symmetrisch werken. De laser is voorzien van een laserpatroon dat een 360 graden cirkelprojectie produceert. Er worden ook verschillende regelmatige projecties geproduceerd, waardoor een perfecte symmetrie gerealiseerd kan worden. De laser is ook voorzien van een stevige metalen behuizing, waardoor de laser sterk en duurzaam is. De laser is zeer nauwkeurig en zal geen fouten maken, waardoor het mogelijk is om perfecte resultaten te behalen.

3

Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser zelfnivellerend kruislijnlaser zelfnivellerend kruislaser rotatielaser.

De Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser is precies wat je nodig hebt voor perfect rechte lijnen. Deze krachtige bouwlaser projecteert verticale en horizontale lijnen in het rood, zodat je eenvoudig je project kunt afwerken. Met de bijgeleverde statief kun je ook op hoogte werken, en de laser is 180 graden kantelbaar zodat je schuine lijnen kan creëren of kunt werken op schuine oppervlaktes. Met de 360 graden draaibare functie kun je ook moeiteloos lijnen aanbrengen op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast is de Kibani kruislijnlaser zelfnivellerend, dus je hoeft niet te knoeien met het uivoeren van kleine aanpassingen. Met het bijgeleverde waterpas kun je altijd zien of je rechte lijnen maakt. De Kibani kruislijnlaser met statief is een ideaal hulpmiddel voor klussen in de bouw, tuin, huis of garage.

Nummers 4 t/ 10 van onze top 10 beste bouwlasers

Twijfel ja na het lezen van onze top 3 beste bouwlasers nog over een goede bouwlaser voor jezelf? Geen probleem, we hebben namelijk nog 7 bouwlasers vergeleken om de top 10 compleet te maken. Misschien zit jouw best geteste bouwlaser tussen onze nummers 4 t/m 10. Ontdek ze snel.

Andere reviews:

4

Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser 4 tot 16 Lijnen 360° Graden roterende laser Inclusief 2X Batterijen.

Met de Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser 4 tot 16 Lijnen 360° Graden roterende laser heb je het makkelijk als je een klus moet uitvoeren met betrekking tot het waterpas instellen van een ruimte. De laser is uitgerust met 4 tot 16 lijnen die elk 360° kunnen draaien. Met deze laser kun je horizontale, verticale of diagonale lijnen projecteren. De 4D lijn laser is ook uitgerust met een groene straal die je een nauwkeurige meting biedt. De Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser 4 tot 16 Lijnen 360° Graden roterende laser heeft een breed toepassingsgebied. De laser is perfect voor het aanbrengen van kruislijnen in kamers, hallen of zelfs in de tuin. Met de 2X batterijen die inbegrepen zijn in de verpakking kun je de laser gebruiken op elke plek, zelfs als er geen stroomvoorziening is. De laser is zeer betrouwbaar en is perfect voor het uitvoeren van kleine klussen tot grote projecten.

5

Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 4D Bouwlaser 4 tot 16 Lijnen 360° Graden roterende laser Inclusief Statief en.

Met de Premic kruislijnlaser, ben je in staat om verticale, horizontale en diagonale lijnen te projecteren op een afstand van 10 tot 50 meter. Deze 4D lijnlaser heeft vier tot zestien lijnen met een draaihoek van 360°, waardoor je snel en gemakkelijk kunt meten. Het statief en het stofdeksel zorgen ervoor dat je met deze laser altijd nauwkeurig kunt werken. De Premic kruislijnlaser maakt het je gemakkelijk om op verschillende plaatsen op een snelle manier te meten. De lijnen worden automatisch gecorrigeerd, waardoor je altijd een nauwkeurige meting krijgt. De laser heeft een ingebouwde waterpas, hierdoor kun je gemakkelijk op horizontaal of verticale oppervlaktes meten. Daarnaast is de laser uitgerust met een laserdetector, waarmee je op afstand kunt meten. Deze laser is ook uitgerust met een timer, waardoor je exact kunt weten hoelang je aan het meten bent.

6

Premic Zelfnivellerende Kruislijnlaser 3D Bouwlaser 360° Graden roterende laser 4 tot 12 Lijnen Inclusief 2X Batterijen.

De Premic kruislijnlaser heeft een 360° graden roterende laser met 4 tot 12 lijnen. Daarnaast wordt er ook een dubbele, oplaadbare batterij meegeleverd waardoor je nog meer tijd kunt besparen. De lijn is zelfnivellerend, dus je hoeft nooit meer je eigen niveau aan te passen. Dankzij de innovatieve technologie is de kruislijnlaser eenvoudig te bedienen. Daarnaast heeft de Premic kruislijnlaser een duidelijk LCD-scherm waarop je de instellingen kunt zien. Je kunt de hellinginstellingen eenvoudig aanpassen en een verticale of horizontale lijn schieten. Bovendien is de laser duurzaam en stabiel dankzij de hoogwaardige materialen die worden gebruikt. Met de Premic kruislijnlaser kun je gemakkelijk en efficiënt een ruimte opmeten. Met de Premic kruislijnlaser hoef je niet meer te worstelen met ouderwetse metingen. Met dit innovatieve apparaat kun je op een technologisch geavanceerde manier meten. De lijn is zelfnivellerend en heeft een LCD-scherm waarop je de instellingen kunt zien. De kruislijnlaser wordt geleverd met een dubbele, oplaadbare batterij, zodat.

7

Kruislijnlaser 16 lijnen incl. accessoire koffer bouwlaser zelfnivellerend kruislijnlaser zelfnivellerend kruislaser.

Met de Kibani Kruislijnlaser krijg je een complete set met accessoires. Deze set bevat naast de bouwlaser ook een koffer met oplaadbare batterij, een oplader en een afstandsbediening. Daarmee kun je de laser bedienen vanaf een afstand. De Kibani Kruislijnlaser is eenvoudig te gebruiken. Hij is zelfnivellerend en heeft een speciale functie waarmee je automatisch een horizontale lijn projecteert. Je hoeft dus geen moeite te doen om de laser uit te lijnen. Met de Kibani Kruislijnlaser creëer je in een handomdraai kaarsrechte lijnen. De bouwlaser is perfect voor het monteren van meubels, het maken van gaten in de muur of het maken van lijnen voor het schilderen. Je krijgt een compleet pakket met accessoires en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het is een handig en betrouwbaar hulpmiddel dat je helpt om je projecten snel en efficiënt af te ronden!

8

Kruislijnlaser met statief Bouwlaser Kruislijnlasers Zelfnivellerend 360 - Laser waterpas Laserwaterpas Lijnlaser 2.

Met deze Kruislijnlaser met statief Bouwlaser Kruislijnlaser Zelfnivellerend 360 - Laserwaterpas Laserwaterpas Lijnlaser 2 is dat een eitje! Deze laser is ontworpen om u te helpen bij het maken van precieze lijnen en het richten van oppervlakken. Het heeft een zelfnivellerende 360 graden laserlijn die je snel en gemakkelijk in staat stelt om verticale, horizontale en diagonale lijnen te trekken. De lijnen zijn vrij scherp, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je resultaat altijd perfect is. Daarnaast heeft deze kruislijnlaser ook een statief met een verstelbare hoogte. Zo kun je het statief precies zo hoog maken als je wilt, waardoor je helemaal kunt aanpassen hoe de laserlijn eruit ziet. Ook is de laserwaterpas makkelijk te verplaatsen met het meegeleverde draaghandvat. En het is ook nog eens water- en stofbestendig, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je de laser kunt gebruiken onder alle omstandigheden. Zo kun je met deze kruislijnlaser met statief Bouwlaser Kruislijnlaser Zelfnivellerend 360 - Laserwaterpas Laserwaterpas Lijnlaser 2 elke klus aan!

9

Kruislijnlaser 2 lijnen incl. opbergbox bouwlaser zelfnivellerend kruislijnlaser zelfnivellerend kruislaser.

Met deze kruislijnlaser heb je altijd kaarsrechte lijnen. Deze laser is voorzien van een zelfnivellerende technologie, waardoor je niet meer hoeft te kijken of je lijn niveau is. Dankzij deze technologie is de kruislijnlaser heel eenvoudig te monteren. De kruislijnlaser wordt geleverd met een opbergbox waar je de laser in kunt opbergen als je klaar bent met je klus. De Kibani Kruislijnlaser is een uitstekend hulpmiddel voor vele bouw- en installatiewerkzaamheden. Met behulp van deze laser kun je eenvoudig kaarsrechte lijnen projecteren op verticale en horizontale oppervlaktes. Dankzij de zelfnivellerende technologie ben je er zeker van dat je lijnen altijd perfect zijn. De kruislijnlaser is eenvoudig te monteren en te bedienen. De laser is ook voorzien van een opbergbox, waar je de laser in kunt opbergen als je klaar bent met je klus. De Kibani Kruislijnlaser is een ideale oplossing voor al je bouw- en installatiewerkzaamheden.

10

Kruislijnlaser Groene laser Magnetisch op te hangen Bouwlaser- Waterpas.

Deze kruislijnlaser Groene Laser Magnetisch op te hangen Bouwlaser- Waterpas is precies wat je zoekt voor je klussen. De laser is voorzien van een groene laser die voor een betere zichtbaarheid zorgt, waardoor je de lijnen een stuk gemakkelijker kunt zien. Daarnaast is de laser voorzien van een magnetisch montagesysteem waarmee je hem op eenvoudige wijze kunt bevestigen. Het beste aan deze kruislijnlaser is dat hij zelfnivellerend is. Dit betekent dat je hem niet hoeft af te stellen of bij te stellen, wat ontzettend veel tijd en moeite bespaard. De laser is voorzien van een volledig gesloten behuizing en is daardoor ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast is de laser waterdicht en stofdicht waardoor hij bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Deze kruislijnlaser Groene Laser Magnetisch op te hangen Bouwlaser- Waterpas is een ideale oplossing voor al je klussen. Je krijgt een betrouwbare, waterpas lijn waar je op kunt vertrouwen. Geniet van de gemakkelijke montage, de precisie van de lijn en de water- en stofbestendigheid. Kortom, je krijgt een laser die je zal helpen om al je projecten.

Slotwoord over de beste bouwlaser vergelijking

Na het doornemen van onze top 10 van de beste bouwlasers adviseren we je altijd om zelf de vele diverse bouwlasers alsnog te vergelijken met elkaar. Onze top 10 geeft een goede weergave van de beste bouwlasers die op de markt verkrijgbaar zijn maar wij kunnen andere eigenschappen belangrijker vinden dan die jij zoekt in een nieuwe bouwlaser. 

De conclusie en internetaankopen worden steeds populairder, wat ook de reden is waarom er zoveel verschillende producten zijn die beschikbaar zijn op het web. De bovenstaande lijst met de beste producten is een geweldige manier om de beste optie voor je project te vinden. Een bouwlaser is een uitstekende aanvulling voor je huis omdat je hiermee een moeiteloze en nauwkeurige meting, zoals een afstandsmeter of laserafstandsmeting, krijgt. Gezien de voordelen die hieruit voortvloeien, is het belangrijk dat je uitgebreid onderzoek doet om de perfecte bouwlaser te kiezen die aan al je eisen voldoet. Investeren in een goede bouwlaser is zeker de moeite waard, als je ervanuit gaat dat je jarenlang plezier van je aankoop zult hebben.

Onze bouwlasers reviews zijn betrouwbaar

Het team van Woonartikelengetest.nl test bouwlasers en vergelijkt de reviews van andere consumenten en doet uitgebreid onderzoek naar de beste bouwlasers op de markt. Hierbij houden zij rekening met verschillende budgetklassen.

Om een zo goed mogelijke top 10 op te stellen moeten de bouwlasers uiteraard objectief getest worden en met elkaar worden vergeleken.

Om een goede beoordeling te maken letten we onder meer op de volgende aspecten:

 • Effectiviteit
 • Levensduur
 • Merk
 • Prijs
 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Ervaringen van gebruikers


Door deze aspecten te bekijken en onderling tegen elkaar af te wegen kunnen we de geteste bouwlasers goed met elkaar vergelijken. We hebben vele diverse bouwlasers getest. De top 3 beste bouwlasers scoren voor ons het hoogste op genoemde aspecten en hebben hebben ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Veelgestelde vragen over de bouwlasers

We hebben onafhankelijke experts die op basis van objectieve onderzoek en testen de reviews samenstellen. Hierbij worden ze niet beïnvloedt of vergoedt door fabrikanten of merken.

Bij woonartikelengetest.nl verkopen wij zelf geen bouwlasers. We hebben echter wel de beste webwinkels uitgekozen waar jij de door jou gekozen bouwlaser kunt kopen. Als je op de “Beste deal” button klikt onderaan de productomschrijving word je automatisch doorgestuurd naar de beste bouwlaser aanbieding. Hier kun je vervolgens de bouwlaser kopen.

Op basis van onze testcriteria, is ons testpanel tot de volgende top 3 bouwlaser gekomen:

 1. L Fine Kruislijnlaser Met 2 Lijnen en 2 Batterijen Zelf nivellerend Bouwlaser Groene Laser.
 2. Zelfnivellerende laser Roterende bouw laser Waterpas laser SET 360 graden laser Rotary lijnlaser Laserwaterpas.
 3. Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser zelfnivellerend kruislijnlaser zelfnivellerend kruislaser rotatielaser.


Volgens ons scoorden deze drie bouwlasers het hoogst qua prijs-/kwaliteitverhouding, Wil je ook graag de rest van de bouwlasers vergelijkingen lezen? Kijk dan hier.

Na het doen van onze bouwlaser test is L Fine Kruislijnlaser Met 2 Lijnen en 2 Batterijen Zelf nivellerend Bouwlaser Groene Laser. de best geteste bouwlaser. De nummer 2 en 3 zijn als volgt: 2: Zelfnivellerende laser Roterende bouw laser Waterpas laser SET 360 graden laser Rotary lijnlaser Laserwaterpas. 3: Kibani kruislijnlaser met statief bouwlaser zelfnivellerend kruislijnlaser zelfnivellerend kruislaser rotatielaser.
Picture of Amber
Amber

Hallo allemaal, ik ben Amber en ik ben 40 jaar. Ik ben een interieurontwerpster die recensies schrijft voor woonproducten. Ik heb altijd een passie gehad voor design en werk al meer dan 20 jaar in de branche. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik ben een toegewijde moeder en echtgenote en ik hou van reizen. Ik ben ook een dierenvriend en heb twee katten genaamd Smokey en Bandit.

Gepubliceerd op: 25 jul. 2022

Disclaimer: We doen onze uiterste best om een goede top 10 bouwlasers voor je samen te stellen. Er kunnen echter wel nog foutjes op de pagina staan. We zijn niet verantwoordelijk voor de geteste producten en krijgen ook niet betaald van de fabrikanten om bepaalde producten juist wél of juist niet in de lijst te zetten. Op deze pagina linken wij naar Bol.com, hier ontvangen wij een kleine commissie indien het product aangekocht wordt.