Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woninginrichting Verhorst

Woninginrichting Verhorst is een Gordijnwinkel gelegen aan Prins Hendrikstraat 151 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Woninginrichting Verhorst in Alphen aan den Rijn

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Woninginrichting Verhorst staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Woninginrichting Verhorst op het juiste adres. Bij Woninginrichting Verhorst kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Woninginrichting Verhorst is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 172 473 419 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.verhorst.nl/.

  1. Alphen aan den Rijn
  2. Woninginrichting Verhorst

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Woninginrichting Verhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woninginrichting Verhorst het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Alphen aan den Rijn