Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woninginrichting De Stoffeerder

Woninginrichting De Stoffeerder is een Stofferingszaak gelegen aan Molenstraat 9 in Hillegom.

Meer informatie over Woninginrichting De Stoffeerder in Hillegom

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Woninginrichting De Stoffeerder staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stofferingszaak in de buurt van Hillegom? Dan ben je bij Woninginrichting De Stoffeerder op het juiste adres. Bij Woninginrichting De Stoffeerder kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Woninginrichting De Stoffeerder is een grote Stofferingszaak met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 252 529 481 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.de-stoffeerder.nl/.

  1. Hillegom
  2. Woninginrichting De Stoffeerder

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Woninginrichting De Stoffeerder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woninginrichting De Stoffeerder het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Hillegom