Search
Close this search box.

Verhoeven John - Colors at Home

Verhoeven John - Colors at Home is een Behangwinkel gelegen aan Besoyensestraat 77 in Waalwijk.

Meer informatie over Verhoeven John - Colors at Home in Waalwijk

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Verhoeven John - Colors at Home staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Behangwinkel in de buurt van Waalwijk? Dan ben je bij Verhoeven John - Colors at Home op het juiste adres. Bij Verhoeven John - Colors at Home kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Verhoeven John - Colors at Home is een grote Behangwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 416 563 390 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.colorsathome-waalwijk.nl/.

  1. Waalwijk
  2. Verhoeven John – Colors at Home

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Verhoeven John - Colors at Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoeven John - Colors at Home het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Waalwijk