Search
Close this search box.

Van Schie Raamdecoratie & Stoffen

Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is een Stoffenwinkel gelegen aan Noordweg 3 in Pijnacker.

Meer informatie over Van Schie Raamdecoratie & Stoffen in Pijnacker

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van Schie Raamdecoratie & Stoffen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stoffenwinkel in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij Van Schie Raamdecoratie & Stoffen op het juiste adres. Bij Van Schie Raamdecoratie & Stoffen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van Schie Raamdecoratie & Stoffen is een grote Stoffenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 53602330 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.vanschieraamdecoratiestoffen.nl/.

  1. Pijnacker
  2. Van Schie Raamdecoratie & Stoffen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van Schie Raamdecoratie & Stoffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Schie Raamdecoratie & Stoffen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Pijnacker