Search
Close this search box.

Van Lexmond Wonen

Van Lexmond Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Industrieweg 18 in IJsselstein.

Meer informatie over Van Lexmond Wonen in IJsselstein

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van Lexmond Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Van Lexmond Wonen op het juiste adres. Bij Van Lexmond Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van Lexmond Wonen is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 30 220 5556 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://woonspecialist.nl/winkels/van-lexmond-wonen-ijsselstein/?utm_campaign=Van+Lexmond+Wonen&utm_medium=organic&utm_source=gmb.

  1. IJsselstein
  2. Van Lexmond Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van Lexmond Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Lexmond Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in IJsselstein