Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Ginkel's Tapijt B.V.

Van Ginkel's Tapijt B.V. is een Woonwinkel gelegen aan Verlengde Maanderweg 63 in Ede.

Meer informatie over Van Ginkel's Tapijt B.V. in Ede

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van Ginkel's Tapijt B.V. staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Ede? Dan ben je bij Van Ginkel's Tapijt B.V. op het juiste adres. Bij Van Ginkel's Tapijt B.V. kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van Ginkel's Tapijt B.V. is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 318 650 185 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.vanginkelede.nl/contact/.

  1. Ede
  2. Van Ginkel’s Tapijt B.V.

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van Ginkel's Tapijt B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ginkel's Tapijt B.V. het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Ede