Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Meer Interieur

Van der Meer Interieur is een Stofferingszaak gelegen aan Havenpoort 23 in Sassenheim.

Meer informatie over Van der Meer Interieur in Sassenheim

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van der Meer Interieur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stofferingszaak in de buurt van Sassenheim? Dan ben je bij Van der Meer Interieur op het juiste adres. Bij Van der Meer Interieur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van der Meer Interieur is een grote Stofferingszaak met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 252 211 417 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.vandermeer-interieur.nl/.

  1. Sassenheim
  2. Van der Meer Interieur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van der Meer Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Meer Interieur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Sassenheim