Search
Close this search box.

Van der Meer Heerenveen

Van der Meer Heerenveen is een Tapijtwinkel gelegen aan Dracht 34 in Heerenveen.

Meer informatie over Van der Meer Heerenveen in Heerenveen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van der Meer Heerenveen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Tapijtwinkel in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Van der Meer Heerenveen op het juiste adres. Bij Van der Meer Heerenveen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van der Meer Heerenveen is een grote Tapijtwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 513 625 593 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.vandermeerheerenveen.nl/.

  1. Heerenveen
  2. Van der Meer Heerenveen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van der Meer Heerenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Meer Heerenveen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Heerenveen