Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Avoird Woonideeen

Van der Avoird Woonideeen is een Tapijtwinkel gelegen aan Marktstraat 13 in Made.

Meer informatie over Van der Avoird Woonideeen in Made

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Van der Avoird Woonideeen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Tapijtwinkel in de buurt van Made? Dan ben je bij Van der Avoird Woonideeen op het juiste adres. Bij Van der Avoird Woonideeen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Van der Avoird Woonideeen is een grote Tapijtwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 162 687 391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.avoird-woonidee.nl/.

  1. Made
  2. Van der Avoird Woonideeen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Van der Avoird Woonideeen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Avoird Woonideeen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Made