Search
Close this search box.

Ster Tapijt & Gordijnen

Ster Tapijt & Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Ambachtsring 23K in Heemskerk.

Meer informatie over Ster Tapijt & Gordijnen in Heemskerk

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Ster Tapijt & Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Heemskerk? Dan ben je bij Ster Tapijt & Gordijnen op het juiste adres. Bij Ster Tapijt & Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Ster Tapijt & Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 6 26216429 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.stertapijt.nl/.

  1. Heemskerk
  2. Ster Tapijt & Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Ster Tapijt & Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ster Tapijt & Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Heemskerk