Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scholma Woonflair

Scholma Woonflair is een Gordijnwinkel gelegen aan Raadhuisplein 18 in Haren.

Meer informatie over Scholma Woonflair in Haren

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Scholma Woonflair staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Haren? Dan ben je bij Scholma Woonflair op het juiste adres. Bij Scholma Woonflair kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Scholma Woonflair is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 50 534 4819 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.scholmawoonflair.nl/.

  1. Haren
  2. Scholma Woonflair

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Scholma Woonflair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scholma Woonflair het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Haren