Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schippers Wonen en Slapen

Schippers Wonen en Slapen is een Woonwinkel gelegen aan Dorpstraat 124 in Veldhoven.

Meer informatie over Schippers Wonen en Slapen in Veldhoven

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Schippers Wonen en Slapen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Schippers Wonen en Slapen op het juiste adres. Bij Schippers Wonen en Slapen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Schippers Wonen en Slapen is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 40 253 2391 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.schipperswonen.nl/.

  1. Veldhoven
  2. Schippers Wonen en Slapen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Schippers Wonen en Slapen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schippers Wonen en Slapen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Veldhoven