Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scheltinga Wonen

Scheltinga Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Middenweg 53B in Amsterdam.

Meer informatie over Scheltinga Wonen in Amsterdam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Scheltinga Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Scheltinga Wonen op het juiste adres. Bij Scheltinga Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Scheltinga Wonen is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 20 665 3295 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.scheltinga-wonen.nl/.

  1. Amsterdam
  2. Scheltinga Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Scheltinga Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scheltinga Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Amsterdam