Search
Close this search box.

Roobol Dordrecht

Roobol Dordrecht is een Vloerenwinkel gelegen aan Mijlweg 53D in Dordrecht.

Meer informatie over Roobol Dordrecht in Dordrecht

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Roobol Dordrecht staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Vloerenwinkel in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij Roobol Dordrecht op het juiste adres. Bij Roobol Dordrecht kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Roobol Dordrecht is een grote Vloerenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 78 611 9563 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.roobol.com/winkels/dordrecht-mijlweg/?utm_source=gmb&utm_medium=organic&utm_campaign=winkel-dordrecht-mijlweg.

  1. Dordrecht
  2. Roobol Dordrecht

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Roobol Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roobol Dordrecht het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Dordrecht