Search
Close this search box.

Renes Colors at Home interieurspecialist

Renes Colors at Home interieurspecialist is een Woonwinkel gelegen aan Oude Raadhuisplein 2 in Huizen.

Meer informatie over Renes Colors at Home interieurspecialist in Huizen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Renes Colors at Home interieurspecialist staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Huizen? Dan ben je bij Renes Colors at Home interieurspecialist op het juiste adres. Bij Renes Colors at Home interieurspecialist kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Renes Colors at Home interieurspecialist is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 35 526 2776 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.reneswoninginrichting.nl/.

  1. Huizen
  2. Renes Colors at Home interieurspecialist

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Renes Colors at Home interieurspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renes Colors at Home interieurspecialist het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Huizen