Search
Close this search box.

Pala Tapijtcentrum

Pala Tapijtcentrum is een Tapijtwinkel gelegen aan Rembrandtgalerij 139 in Roosendaal.

Meer informatie over Pala Tapijtcentrum in Roosendaal

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Pala Tapijtcentrum staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Tapijtwinkel in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Pala Tapijtcentrum op het juiste adres. Bij Pala Tapijtcentrum kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Pala Tapijtcentrum is een grote Tapijtwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 165 563 579 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.palatapijtcentrum.com/.

  1. Roosendaal
  2. Pala Tapijtcentrum

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Pala Tapijtcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pala Tapijtcentrum het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Roosendaal