Zoek
Sluit dit zoekvak.

Michiel Zuur Gordijnen

Michiel Zuur Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Nijverheidsstraat 15 in Wierden.

Meer informatie over Michiel Zuur Gordijnen in Wierden

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Michiel Zuur Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Wierden? Dan ben je bij Michiel Zuur Gordijnen op het juiste adres. Bij Michiel Zuur Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Michiel Zuur Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 546 577 313 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.michielzuurgordijnen.nl/.

  1. Wierden
  2. Michiel Zuur Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Michiel Zuur Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michiel Zuur Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Wierden