Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kommers Woninginrichting

Kommers Woninginrichting is een Interieurinrichting gelegen aan Dorpsstraat 158 in Halsteren.

Meer informatie over Kommers Woninginrichting in Halsteren

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Kommers Woninginrichting staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichting in de buurt van Halsteren? Dan ben je bij Kommers Woninginrichting op het juiste adres. Bij Kommers Woninginrichting kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Kommers Woninginrichting is een grote Interieurinrichting met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 164 686 150 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.colorsathomearnokommers.nl/nl/home/1/.

  1. Halsteren
  2. Kommers Woninginrichting

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Kommers Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kommers Woninginrichting het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Halsteren