Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeha de Vloerenconcurrent

Jeha de Vloerenconcurrent is een Vloerenwinkel gelegen aan Coevorderweg-Noord 22 in Slagharen.

Meer informatie over Jeha de Vloerenconcurrent in Slagharen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Jeha de Vloerenconcurrent staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Vloerenwinkel in de buurt van Slagharen? Dan ben je bij Jeha de Vloerenconcurrent op het juiste adres. Bij Jeha de Vloerenconcurrent kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Jeha de Vloerenconcurrent is een grote Vloerenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 523 682 308 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.jehavloeren.nl/.

  1. Slagharen
  2. Jeha de Vloerenconcurrent

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Jeha de Vloerenconcurrent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeha de Vloerenconcurrent het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Slagharen