Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen

Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen is een Stoffenwinkel gelegen aan Grootzand 32 in Sneek.

Meer informatie over Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen in Sneek

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stoffenwinkel in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen op het juiste adres. Bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen is een grote Stoffenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 515 413 873 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.jansikkes.nl/.

  1. Sneek
  2. Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Sneek