Search
Close this search box.

Howa Binnenhuisdecoratie

Howa Binnenhuisdecoratie is een Woonwinkel gelegen aan Nieuwstraat 14 in Hoensbroek.

Meer informatie over Howa Binnenhuisdecoratie in Hoensbroek

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Howa Binnenhuisdecoratie staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Hoensbroek? Dan ben je bij Howa Binnenhuisdecoratie op het juiste adres. Bij Howa Binnenhuisdecoratie kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Howa Binnenhuisdecoratie is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 45 521 2900 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.howa.nl/.

  1. Hoensbroek
  2. Howa Binnenhuisdecoratie

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Howa Binnenhuisdecoratie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Howa Binnenhuisdecoratie het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Hoensbroek