Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harry's Stoffen & Gordijnen

Harry's Stoffen & Gordijnen is een Stoffenwinkel gelegen aan Wethouder Nijhuisstraat 17-A in Enschede.

Meer informatie over Harry's Stoffen & Gordijnen in Enschede

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Harry's Stoffen & Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Stoffenwinkel in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Harry's Stoffen & Gordijnen op het juiste adres. Bij Harry's Stoffen & Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Harry's Stoffen & Gordijnen is een grote Stoffenwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 53 430 4240 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.harrysstoffen.nl/.

  1. Enschede
  2. Harry’s Stoffen & Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Harry's Stoffen & Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harry's Stoffen & Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Enschede