Search
Close this search box.

Haag Woninginrichting

Haag Woninginrichting is een Woonwinkel gelegen aan Nieuweburen 99 in Leeuwarden.

Meer informatie over Haag Woninginrichting in Leeuwarden

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Haag Woninginrichting staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Haag Woninginrichting op het juiste adres. Bij Haag Woninginrichting kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Haag Woninginrichting is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 58 212 1184 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://woonspecialist.nl/winkels/haag-woninginrichting-leeuwarden/?utm_campaign=Haag+Woninginrichting&utm_medium=organic&utm_source=gmb.

  1. Leeuwarden
  2. Haag Woninginrichting

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Haag Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haag Woninginrichting het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Leeuwarden