Search
Close this search box.

H.J.G. Schmitz-Engelen B.V.

H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. is een Gordijnwinkel gelegen aan Langstraat 3 in Leende.

Meer informatie over H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. in Leende

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Leende? Dan ben je bij H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. op het juiste adres. Bij H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 40 206 2822 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.schmitz-engelen.nl/.

  1. Leende
  2. H.J.G. Schmitz-Engelen B.V.

Routebeschrijving

Hoe kom je bij H.J.G. Schmitz-Engelen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.J.G. Schmitz-Engelen B.V. het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Leende