Search
Close this search box.

Groenewold Het woonhuis

Groenewold Het woonhuis is een Woonwinkel gelegen aan Hoofdstraat 61c in Borger.

Meer informatie over Groenewold Het woonhuis in Borger

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Groenewold Het woonhuis staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Borger? Dan ben je bij Groenewold Het woonhuis op het juiste adres. Bij Groenewold Het woonhuis kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Groenewold Het woonhuis is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 599 614 490 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.hetwoonhuis.com/.

  1. Borger
  2. Groenewold Het woonhuis

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Groenewold Het woonhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groenewold Het woonhuis het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Borger