Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordijnhuis Regina

Gordijnhuis Regina is een Gordijnwinkel gelegen aan Beneden Oosterdiep 197 in Veendam.

Meer informatie over Gordijnhuis Regina in Veendam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Gordijnhuis Regina staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Veendam? Dan ben je bij Gordijnhuis Regina op het juiste adres. Bij Gordijnhuis Regina kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Gordijnhuis Regina is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 598 624 581 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.gordijnhuis.nl/.

  1. Veendam
  2. Gordijnhuis Regina

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Gordijnhuis Regina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gordijnhuis Regina het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Veendam