Search
Close this search box.

Gordijnenatelier Kleeven

Gordijnenatelier Kleeven is een Gordijnwinkel gelegen aan De Gruisdonk 25 in Venlo.

Meer informatie over Gordijnenatelier Kleeven in Venlo

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Gordijnenatelier Kleeven staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Gordijnenatelier Kleeven op het juiste adres. Bij Gordijnenatelier Kleeven kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Gordijnenatelier Kleeven is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 77 382 6430 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.gordijnenatelierkleeven.eu/.

  1. Venlo
  2. Gordijnenatelier Kleeven

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Gordijnenatelier Kleeven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gordijnenatelier Kleeven het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Venlo