Search
Close this search box.

Millie Bobby Brown is een jonge Britse actrice, die bekend is geworden met haar rol als Eleven en Jane Hopper in de Sci-Fi serie Stranger Things. Haar snel groeiende populariteit heeft ervoor gezorgd dat ze in meerdere films heeft mogen verschijnen en deze zelfs heeft mogen produceren! Vandaag de dag acteert Millie Bobby Brown, maar is ze ook actief als ondernemer. Zo heeft ze een eigen huidverzorgings- en koffiebedrijf. Benieuwd naar welk werk haar deze faam heeft gebracht? Wij behandelen haar vier bekendste werken. 

Millie Bobby Brown

De beste films en tv-programma’s met Millie Bobby Brown in de hoofdrol

De Engelse actrice heeft op jonge leeftijd al een grote naam voor zichzelf weten te maken. Benieuwd naar de beste Millie Bobby Brown films en tv-programma’s? Lees dan snel verder!

Stranger Things (2016)

Millie Bobby Brown is het bekendst van haar hoofdrol in de serie Stranger Things. De serie volgt de plotselinge en mysterieuze verdwijning van Will (Noah Schnapp). De vrienden van Will gaan naar hem op zoek, maar ontdekken een meisje genaamd Eleven (Millie Bobby Brown), dat op de vlucht is voor “slechte mannen”. De inwoners van het kleine stadje in Indiana proberen de jongen terug te vinden, maar ontdekken tijdens hun zoektocht geheimen over overheidslaboratoria, portalen naar een andere wereld en dodelijke monsters. Voor haar rol in deze serie heeft Millie twaalf verschillende prijzen gewonnen. Een fantastische prestatie! 

Enola Holmes (2020)

Millie Bobby Brown is niet enkel een fantastische actrice en ondernemer, maar wist je dat ze ook produceert? Zo speelde ze in 2020 de hoofdrol in de film Enola Holmes en heeft ze deze ook geproduceerd. Maar waar gaat de film over? Op haar 16e verjaardag ontdekt het zusje van Sherlock Holmes, Enola Holmes, gespeeld door Millie, dat haar moeder op mysterieuze wijze is verdwenen. Terwijl Enola in haar eentje naar Londen reist om haar moeder te vinden, moet ze ook proberen het mysterie te ontrafelen dat te maken heeft met de wegloper van een steenrijke familie. Terwijl Enola de puzzelstukjes in elkaar probeert te zetten, heeft ze niet door dat haar broers Sherlock en Mycroft haar op de hielen zitten. 

Godzilla: King of the Monsters (2019)

Fan van spannende actiefilms? Dan is het een goed idee om Millie’s Godzilla-film te bekijken. Godzilla: King of the Monsters is een vervolg op Godzilla (2014). In de film uit 2019 veroorzaakt de krachtige bio-akoestische generator van Dr. Emma Russell (Vera Farmiga), de moeder van Madison, gespeeld door Millie Bobby Brown, een wereldwijd ontwaken van de Titanen van de Holle Aarde. Eeuwenoude monsters duiken één voor één op en vormen een groot gevaar voor de mensheid. King of Monsters, Godzilla wordt ingezet om de strijd aan te gaan met een bliksem spuwend, driekoppig monster. Zal Godzilla de mensheid weten te beschermen? 

Damsel (2023)

Vanwege de 2023 SAG-AFTRA strike, moet je nog even wachten op de nieuwste film van Millie Bobby Brown. We kunnen je wel al vertellen waar de fantasy film over gaat! In dit werk speelt Millie Elodie, een jonge vrouw die denkt dat ze getrouwd is met een perfecte prins wordt in een put gegooid waar ze ontdekt dat ze geen prinses wordt, maar een offer om een bloeddorstige draak te sussen. Elodie probeert lang genoeg te overleven totdat iemand haar komt redden. Al snel realiseert ze zich dat er niemand komt en dat ze zichzelf moet redden.

Millie Bobby Brown heeft grote rollen mogen spelen, nog voor ze de leeftijd van twintig jaar heeft bereikt. De lijst met films en series met Millie Bobby Brown zal dus met de jaren enkel langer worden. Gelukkig heeft ze ons tot heden genoeg content gegeven. Met welke Millie film of serie begin jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *