Search
Close this search box.

Dijkhuis Wonen

Dijkhuis Wonen is een Interieurinrichter gelegen aan Slot 12 in Almelo.

Meer informatie over Dijkhuis Wonen in Almelo

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Dijkhuis Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Interieurinrichter in de buurt van Almelo? Dan ben je bij Dijkhuis Wonen op het juiste adres. Bij Dijkhuis Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Dijkhuis Wonen is een grote Interieurinrichter met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 546 822 910 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.dijkhuiswonen.nl/.

  1. Almelo
  2. Dijkhuis Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Dijkhuis Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkhuis Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Almelo