Zoek
Sluit dit zoekvak.

Den Hollander Gordijnen

Den Hollander Gordijnen is een Gordijnwinkel gelegen aan Veursestraatweg 196A in Leidschendam.

Meer informatie over Den Hollander Gordijnen in Leidschendam

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Den Hollander Gordijnen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Leidschendam? Dan ben je bij Den Hollander Gordijnen op het juiste adres. Bij Den Hollander Gordijnen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Den Hollander Gordijnen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 70 327 0692 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.hollandtextiel.nl/.

  1. Leidschendam
  2. Den Hollander Gordijnen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Den Hollander Gordijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Hollander Gordijnen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Leidschendam