Search
Close this search box.

Decorette Woonatelier

Decorette Woonatelier is een Woonwinkel gelegen aan Schutstraat 26 in Hoogeveen.

Meer informatie over Decorette Woonatelier in Hoogeveen

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij Decorette Woonatelier staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Woonwinkel in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Decorette Woonatelier op het juiste adres. Bij Decorette Woonatelier kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. Decorette Woonatelier is een grote Woonwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 528 267 782 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
https://www.decorette.nl/hoogeveen.

  1. Hoogeveen
  2. Decorette Woonatelier

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Hoogeveen