Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Noorde Werken & Wonen

De Noorde Werken & Wonen is een Gordijnwinkel gelegen aan Voorzand 3 in Ridderkerk.

Meer informatie over De Noorde Werken & Wonen in Ridderkerk

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Noorde Werken & Wonen staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Gordijnwinkel in de buurt van Ridderkerk? Dan ben je bij De Noorde Werken & Wonen op het juiste adres. Bij De Noorde Werken & Wonen kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Noorde Werken & Wonen is een grote Gordijnwinkel met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 180 433 055 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.denoorde.nl/.

  1. Ridderkerk
  2. De Noorde Werken & Wonen

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Noorde Werken & Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Noorde Werken & Wonen het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in Ridderkerk