Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Bossche Tapijtschuur

De Bossche Tapijtschuur is een Winkel voor raambekleding gelegen aan Oude Vlijmenseweg 182 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over De Bossche Tapijtschuur in s-Hertogenbosch

Je bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor aankleding van je huis of misschien het kantoor? Veel vragen komen aan bod; welke kleur, welk materiaal, met ringen of haken? Er zijn veel vragen om het perfecte gordijn te vinden. Bij De Bossche Tapijtschuur staan ze voor je klaar om je te helpen met advies.

Ben je op zoek naar een Winkel voor raambekleding in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij De Bossche Tapijtschuur op het juiste adres. Bij De Bossche Tapijtschuur kan je altijd terecht voor nieuwe gordijnen. De Bossche Tapijtschuur is een grote Winkel voor raambekleding met een grote voorraad in het magazijn. Veel gordijnen zijn kant en klaar om mee te nemen. Uiteraard kun je ook vragen voor het maken op maat van je gekozen gordijnen.

Je kunt telefonisch contact met ze opnemen via telefoonnnummer 31 73 621 0463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken
http://www.debosschetapijtschuur.nl/.

  1. s-Hertogenbosch
  2. De Bossche Tapijtschuur

Routebeschrijving

Hoe kom je bij De Bossche Tapijtschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bossche Tapijtschuur het makkelijkste kunt bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Andere gordijnwinkels in s-Hertogenbosch